subota, 22. veljače 2014.

Srebro zlatnog sjaja

Danas je odigrano zadnje kolo županijskog prvenstva za mlađe kadetkinje. Ekipa OK Velike Gorice u zadnjoj je utakmici pobijedila gradskog rivala ekipu ŽOK Azenu s rezultatom 2:0 u setovima. Tom pobjedom su mlađe kadetkinje osvojile drugo mjesto na županijskom prvenstvu te su prvenstvo završile kako su i počele . Pobjedom.
Županijska ekipa je danas igrala dvije utakmice. Prvu protiv OK Rugvica i protiv ekipe iz Samobora. U obje utakmice igračice županijske ekipe pokazale su dobru igru i velik napredak u odnosu na početak sezone. Na kraju su u utakmici protiv OK Rugvica zabilježile pobjedu 2:0 u setovima a poraz u utakmici protiv Samobora sa identičnim rezultatom. Ekipa mlađih kadetkinja sveukupno je ostvarila 9 pobjeda i jedan poraz dok je županijska ekipa ostvarila dvije pobjede i osam poraza.
Nakon završetka natjecanja je slijedilo proglašenje pobjednika i podjela medalja, a ekipa mlađih kadetkinja nosi srebro sa ovog natjecanja.
Ovo je prvo natjecanje sa ovolikim brojem sudionika. 9 klubova i 11 ekipa. Ovo je dokaz da je  odbojka postala sport broj jedan za djevojke u zagrebačkoj županiji. Upravo radi broja sudionika je od strane Saveza zagrebačke županije upućena je zamolba HOU za sudjelovanje 2 kluba iz zagrebačke županije na regionalnom natjecanju pa postoji mogućnost i za nastup OK Velika Gorica na tome natjecanju.
Ovi rezultati su samo nastavak kontinuiteta dobrih rezultata i postignutih uspjeha OK Velika Gorica i to u svim kategorijama natjecanja. Podsjetiti ćemo da je ovo već druga medalja u mlađim kategorijama jer su juniorke prije njih bile zlatne.
Natjecanje dalje nastavljaju kadetkinje (godište 97. i mlađe) u ožujku a OK Velika Gorica je domaćin natjecanja.



Nema komentara:

Objavi komentar