ponedjeljak, 7. travnja 2014.

Seniorke OK Velika Gorica ostvarile plasman u 1.B ligu

Završila je najuspješnija sezona u povijesti Odbojkaškog kluba Velika Gorica.
Odbojkašice OK Velika Gorica na kraju su u doigravanju za prvaka u 2.A ligi Centar zauzele odlično treće mjesto i time potvrdile ulazak u viši rang natjecanja. Od slijedeće sezone natjecati će se u 1.B Hrvatskoj odbojkaškoj ligi.
Sezona je završena sa odličnim omjerom od 14 pobjeda i 4 poraza.Uspjeh je to vrijedan pažnje jer je ostvaren isključivo s igračicama iz  vlastitog kadra. Orijentacija kluba na rad s djecom i mladeži donijela je rezultat i u seniorskoj konkurenciji. Pet godina strpljivog i upornog rada rezultiralo je ovim uspjehom.
Dodjela pehara i brončanih medalja za 3.mjesto od strane Hrvatske odbojkaške udruge seniorkama OK Velika Gorica održati će se u srijedu 9.travnja u novoj gradskoj dvorani u Velikoj Gorici u 20 sati.
Pozivamo sve članove i prijatelje kluba da dođu i pozdrave novog prvoligaša.

Broj komentara: 5:

  1. Čestitke na povijesnom uspjehu . Mislim da nisu baš sve igračice iz vlastitog kadra Šiško i Manjana Marić su Sisčanke i odbojku su naučile igrati u Sisku a Manjani su ovo četvrte kvalifikacije za 1.B ligu.Imate današnji tekst na sisak.info gdje se i ona spominje. Molim autora da nepiše na pamet ,nije sramota pitati to moj zemljak Vinko sve zna.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zahvaljujem na čestitkama a ujedno uzvraćam i čestitam na uspjehu OK Sisak i ulasku u viši rang natjecanja. Kad govorimo o igračicama iz vlastitog pogona misli se upravo na način rada odgoja i razvoja vlastitih igračica u seniorskom pogonu od kojih su sve osim dvije spomenute Vašem komentaru iz vlastitog škole odbojke. Orijentacija kluba OK Velika Gorica je razvoj igračica iz vlastitog pogona i to se zasigurno neće mijenjati. Vrijeme je za veseliti se postignutim uspjesima.

    OdgovoriIzbriši
  3. Opaska je bila dobronamjerna i redovan sam posjetitelj vaše stranice pa sam to spomenuo radi ostalih koji to neznaju.Znam i to da se oba naša kluba baziraju na igračice iz svog pogona samo što vi imate malo više love pa si možete kad zatreba priuštiti neko pojačanje.Ovakav prijateljski i korektan odnos naših klubova treba biti primjer i ostalima. Još jednom iskrene čestitke i sportski pozdrav neke nove prilike.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lijepo je pročitati da imamo redovite posjetitelje. Nije opaska krivo shvaćena, čak štoviše. Samo, ak je ono kaj mi imamo "više love" pa koliko onda vi imate :):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lova ?Kad bi mi imali love ne bi imali rezultata.Ok Sisak seniori i seniorke je veliki pogon i jedan je klub. Seniori igraju u 1.HOL sa domaćim dečkima plus mlađe dobne skupine,Uvijek imamo par reprezentativaca koji idu trbuhom za kruhom a trenutno najpoznatiji Sven Šarčević libero repke i Kaštela i Goran Išek povremeno u repki a igra u Austriji.Imamo kadeta i juniora u repki.
    Seniorke u posljednih desetak godina u samom su vrhu 2.A HOL. Do sada su 3 puta bile prvakinje regije centar.Iz te ekipe iznjedrile su Vama dobro poznata sportašica grada VG Anita Solomun i Manjana Marić(koja neigra iz poznatih razloga za Azenu) i Marija Prša koja trenutno igra u Italiji serija A.
    Sve sa malo love a uz puno rada, ljubavi i tradicije jer je OK Sisak i u bivšoj Yugi igrao značajnu ulogu pogotovo u mlađim uzrastima.

    OdgovoriIzbriši