ponedjeljak, 1. prosinca 2014.

Pobjeda OK Velika Gorica na gostovanju u Požegi.

U nedjelju 30.11.2014. u gradskoj dvorani u Požegi odigrana je utakmica 7.kola 1.B odbojkaške lige između ŽOK Vallis Aurea i OK Velika Gorica.Velikogoričanke su zabilježile i prvu gostujuću pobjedu u ovom rangu natjecanja a drugu uzastopnu. Nakon lošeg ulaska u utakmicu i gubitka prvog seta (17:25) Velikogoričanke su  u drugom prikazale sasvim drugo lice i potpunu nadigrale domaće igračice u svim segmentima igre (25:15). Ttreći set  je ponudio neizvijesnu borbu do kraja, a u završnici više koncentracije imaju Velikogoričanke i uzimaju taj set (25:23 ). U četvrtom setu ponovo domInacija Velikogoričanki koje brzo privode i set i utakmicu kraju (25 :14) i konačnih 3:1.
Treba napomenuti da je OK Velika Gorica nastupila bez četiri standardne igračice, ali su mlađe koje su ih zamjenile u  putpunosti opravdale povijerenje i zajedno s iskusnijima ostvarile ovu vrijednu pobjedu. Nakon ove bobjede OK Velika Gorica zauzima odlično peto mjesto na tablici sa 10 osvojenih bodova.
Utakmici je nazočio i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač koje je na kraju čestitao Velikogoričankama na  pobjedi i prikazanoj odličnoj igri.
Slijedeća utakmica je na rasporedu ovaj vikend u gradskoj dvorani, u goste nam dolazi OAK Osijek.


Nema komentara:

Objavi komentar