utorak, 4. prosinca 2012.

OK Velika Gorica - ŽOK Kaštel

U nedjelju,u dvorani srednjih školau Velikoj Gorici odigrana je utakmica 8.kola 2.Hrvatske  odbojkaške lige centar između OK Velika Gorica i ŽOK Kaštela iz Čakovca.  OK Velika Gorica je izgubila rezultatom 2:3 po setovima (25:19,30:32,25:19,15:25,7:15).

Odbojkašice Velike Gorice su odlično ušle u utakmicu i relativno lako dobile prvi  set,u drugom setu došlo je do laganog opuštanja i gošće, nakon čak 38 minuta igre osvajaju set. U trećem setu ponovo dominacija domaćih i Velika Gorica vodi sa 2:1. I kada su svi očekivali novu pobijedu,u četvrtom setu OK Velika Gorica staje i iskusne i borbene čakovčanke osvajaju četvrti i peti set i potpuno zasluženo odnose dva boda iz Velike Gorice.

Utakmica je odigrana u izvrnom ozračju,uz odličnu potporu više od sto pedeset navijača OK Velika Gorica.
Brojnu publiku ponovno su, odličnim nastupom oduševile velikogoričke mažoretkinje i stvarno smo u nedjelju mogli uživati u odbojkaškoj  utakmici,jedino ostaje žal za propuštenom pobijedom. OK Velika Gorica trenutno zauzima treće mijesto na tablici,a slijedeću utakmicu igra 9.prosinca u Vrbovcu protiv ŽOK Vrbovec.




Nema komentara:

Objavi komentar