ponedjeljak, 17. prosinca 2012.

Regionalno prvenstvo

U nedjelju 16.12. je u Čakovcu održan prvi dio prvenstva odbojkaške regije centar za juniorke. Juniorke OK Velika Gorica su kao prvakinje Zagrebačke županije stekle pravo nastupa na prvenstvu. Na prvenstvu se natječe osam ekipa podijeljenih u dvije skupine.
U skupini A: HAOK Mladost (Zagreb), OK Sisak, OK Daruvar i OK Varaždin Volley.
U skupini B: ŽOK Zagreb, OK Velika Gorica, OK Petrinja, i OK Čakovec.
 
OK Velika Gorica - OK Petrinja 2:1 ( 25:17 ), (21:25) , ( 17:15 ).
Juniorke OK Velika Gorica su odlično ovorile prvenstvo zabilježivši na startu dvije pobijede. U prvoj utakmici goričanke su savladale odličnu ekipu iz Petrinje, prvakinje Sisačko Moslavačke županije. 
Prvi set Velika Gorica relativno lako dobija,u drugom setu Petrinja je bolja i izjednačava. U trećem odlučujućem setu prikazana je odlična odbojka s obiju strana,a u neizvjesnoj završnici koncentriranije su bile goričanke i potpuno zasluženo odnose vrijednu pobijedu.
 
OK Velika Gorica - OK Čakovec 2:0 ( 25:12 ),( 25:12).
U drugoj utakmici goričanke su savladale ekipu Čakovca,prvakinje Međimurske županije.U mirnoj utakmici goričanke su dominirale u oba seta ne dozvolivši borbenim čakovčankama nikakvu priliku za iznenađenje.
 
 
Ovim pobijedama juniorke OK Velika Gorica su već nakon prvog dijela osigurale plasman u polufinale prvenstva,među četiri najbolje ekipe u regiji centar. Prvenstvo se nastavlja 13.siječnja 2013. u Varždinu.
Juniorke OK Velika Gorica tamo igraju utakmicu 3.kola skupine protiv ŽOK Zagreb, te naravno polufinalnu utakmicu  u kojoj će pokušati izboriti finale i odlazak na državno prvenstvo. Dvije prvoplasirane ekipe stječu pravo igranja na državnom prvenstvu među osam najboljih u Hrvatskoj,koje će se održati od 25.do 27.siječnja 2013.

Nema komentara:

Objavi komentar