utorak, 15. siječnja 2013.

Izboreni je državno prvenstvo!!!!

Veliki uspjeh ostvarile su juniorke OK Velika Gorica u nedjelju 13.01.2013. u Varaždinu. U Areni Varaždin održana je završnica prvenstva regije centar za juniorke.
Odbojkašice Velike Gorice osvojile su drugo mjesto i srebrnu medalju te stekle pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske među prvih osam ekipa. Nakon što su u prvom dijelu u Čakovcu zabilježile dvije pobijede u grupi, protiv OK Petrinja i OK Čakovec, u nedjelju u Varaždinu je susret protiv ŽOK Zagreb odlučivao o prvom mjestu u grupi B.
U izvrsnoj utakmici Velikogoričanke su prikazale odličnu igru koja je bila potrebana da se pobijedi ovako jak protivnik.
OK Velika Gorica - ŽOK Zagreb 2:1
U polufinalnoj utakmici protivnici su OK Sisak kao druge u skupini A. Također, i u ovoj utakmici Velikogoričanke su pokazale bolju igru te se zasluženo plasirale u finale, što je značilo i plasman na prvenstvo Hrvatske.
OK Velika Gorica - OK Sisak 2:1
U finalnoj utakmici protivnik je HAOK Mladost iz Zagreba. Velikogoričanke zadovoljne plasmanom na prvenstvo ne pružaju dovoljan otpor te HAOK Mladost zasluženo osvaja prvo mjesto. Ove dvije ekipe zasluženo su ostvarile plasman na prvenstvo Hrvatske.
OK Velika Gorica - HAOK Mladost 0:2
Vrijedno je istaknuti kako je od strane HOU dodjeljeno je još jedno priznanje za OK Velika Gorica.

Nema komentara:

Objavi komentar