petak, 25. siječnja 2013.

Juniorke OK Velika Gorica osme na državnom prvenstvu

U Poreču je 25, 26. i  27.01.2013.održano prvenstvo Hrvatske u odbojci za juniorke i juniore (94.g.i mlađe). U dvorani Veli Jože, u skupini A nastupale su i juniorke OK Velika Gorica.
Prvog dana prijepodne u utakmici 1. kola ŽOK Osijek je bio prejak protivnik i zasluženo je pobijedio OK Velika Gorica rezultatom 3:0,
Poslijepodne u utakmici 2.kola OK Velika Gorica nakon odlične igre upisuje prvu pobijedu protiv ŽOK Drenova-Rijeka rezultatom 3:0.
Drugog dana prijepodne u odlučujućoj utakmici 3.kola u kojoj pobijednik ide u pulufinale prvenstva gledali smo izjednačenu borbu i  neizvijesnu završnicu, gdje OK Zadar uz više sportske sreće pobijeđuje OK Velika Gorica rezultatom 3:2.
U poslijepodnevoj utakmici za razigravanje umor i tuga za propuštenim polufinalem ostavile su traga na juniorkama OK Velika Gorica, jer nakon odličnog početka i dobitka prvog seta, Velikogoričanke staju i ŽOK Vukovar  preuzima inicijativu i zasluženo pobijeđuje 3:1.
Trećeg dana prvenstva u utakmici za sedmo mjesto Velikogoričanke gube od protivnica koje su prije dva dana u grupi glatko pobijedile, ovaj puta rezultat je 3:1 za ŽOK Drenova-Rijeka,te su Velikogoričanke na kraju osme.
Treba istaknuti da su juniorke OK Velika Gorica svojom igrom,zalaganjem i ponašanjem dostojno prezentirale i svoj klub i grad, te županiju i regiju iz koje dolaze, te zaslužuju svaku pohvalu. Ostaje žaljenje za propuštenim polufinalom,ali to je sport,bitno je da su juniorke OK Velika Gorica pokazale da se mogu nositi i sa juniorkama vodećih prvoligaških klubova u Hrvatskoj.
Vrijedna je činjenica da je od juniorki OK Velika Gorica samo jedna izlazna juniorka 94.godište,ostale su sve mlađe.Ovo je prvo državno prvensvo za juniorke, a već šesto izboreno državno prvenstvo u mlađim dobnim kategorijama OK Velika Gorica unazad četiri godine.
Nove državne prvakinje su juniorke HAOK Mladost,drugi je OK Poreč, treći je ŽOK Osijek, a četvrti OK Zadar.

Juniorke OK Velika Gorica osme u Hrvatskoj:Žaklina Baković,Ivona Domić,Marija Uzelac,Marija Vuglenović,Tonka Đuračić,Matea Radoš,Marina Suhalj,Ružica Bajić,Ivana Bura,Anamarija Knezović,Nives Antolović i Iva Crnjac.Trener Vinko Ivelj.Pomočni trener.Dražen Uzelac.

Zahvaljujemo se svima koji su pomogli da djevojke sudjeluju na prvenstvu Hrvatske u Poreču.




Nema komentara:

Objavi komentar