utorak, 10. prosinca 2013.

Drugi o nama..

Nije baš svježe ali uvijek je lijepo pročitati pohvale. Prenosimo tekst objavljen na stranicama zajednice športskih udruga:
"Odbojkašice Velike Gorice jedini su ženski kolektiv koji ove sezone još nije osjetio gorčinu poraza. U Drugoj ligi, velikogoričke odbojkašice nakon pet kola imaju stopostotni učinak i 14 bodova na kontu. U dosadašnjem tijeku prvenstva Velikogoričanke su pobijedile odbojkašice Daruvara, Čakovca, Bjelovara, Kaštela i Vrbovca pri čemu su izgubile samo dva seta. Klupska želja je da se ove sezona pokuša ući u Prvu B. ligu, a da bi se u tome uspjelo trebat će nastaviti pobjednički niz. Prilika za to je već u subotu u susretu s ekipom Varaždina.
Sastav Velike Gorice većinom čine mlade igračice koje su sve ponikle u klubu, a tijekom ovih godina klub je na području županije postao upravo prepoznatljiv po radu s najmlađima. Juniorska ekipa koja je prošle godine izborila nastup na državnom prvenstvu, i u ovu je sezonu ušla u pobjedničkom ritmu. Po treći puta zaredom bile su najbolje na županijskom prvenstvu, čime su izborile i odlazak na regionalno prvenstvo."

Izvor:  http://www.zsugvg.hr/tekst/odbojka/odbojkasice-velike-gorice-neznaju-za-poraz--15-869.html

Nema komentara:

Objavi komentar