petak, 30. studenoga 2012.

Najmlađe kadetkinje počele s natjecanjem

Najmlađe kadetkinje OK VELIKA GORICA (djevojčice 00.godište i mlađe) započele su sa nastupima na prvenstvu Zagrebačke županije za sezonu 2012./2013.

Natjecanje će se održati u šest okupljanja, jedanput mjesečno od studenog 2012. do travnja 2013. u raznim gradovima Zagrebačke županije. 
Puno radosti i igre bilo je već ovu subotu na prvom okupljnju u Dugom Selu. Natjecanje je službeno otvorio predsjednik Odbojkaškog saveza Zagrebačke županije g.Tomislav Malkoć. Okupilo se više od stotinu pedeset djevojčica i njihovih trenera iz slijedećih klubova: OK Dugo Selo, OK Ivanić Grad, OK Nebo Zaprešić, OK Rugvica, OK Velika Gorica i ŽOK Vrbovec, a jedino Žok Azena nije došla na natjecanje.
Odigrano je puno zanimljivih utakmica,sklopljena su nova prijateljstva i uz veselje i druženje natjecanje je, uz odličnu organizaciju domaćina OK Dugo Selo, u potponosti ispunilo svoj cilj.

OK Velika Gorica je nastupila sa dvije svoje ekipe,prva ekipa startala je sa tri pobijede dok je druga zabilježila tri poraza, ali najvažnija je bila  radost  na licima svih igračica.
Slijedeće okupljanje na rasporedu je već 15.prosinca u Ivanić Gradu.

Nema komentara:

Objavi komentar