nedjelja, 24. veljače 2013.

Mlađe kadetkinje u Dugom Selu osigurale brončanu medalju

U  subotu 23.02.13.u Dugom Selu održan je predzadnji turnir  prvenstva Zagrebačke županije za mlađe kadetkinje(djevojke 98.godište i mlađe) OK Velika Gorica nastupio je sa dvije svoje  ekipe. Važno je napomenuti kako su obe ekipe dan prije imale utakmicu u Vrbovcu i naporno putovanje te je umor učinio svoje.

OK Velika Gorica 1 je bez obzira na poraz od ŽOK Vrbovec u petak imala šanse za zlato protiv OK Nebo, ipak u neizvjesnoj utakmici bolje su bile Zaprešićanke i pobijedile 2:1. U drugoj utakmici OK Velika Gorica 1 uvjerljivo bolja od OK Samobor i pobjeđuje 2:0.

OK Velika Gorica 2 u prvoj utakmici pobjeđuje OK Samobor s 2:0, u drugoj utakmici gubi od ŽOK Azene 1 s 2:0, a u trećoj utakmici pobjeđuje OK Nebo 2 s 2:1.

OK Velika Gorica 1 je bez obzira što je preostala još jedna utakmica protiv OK Rugvica osigurala brončanu medalju i treće mjesto od 11 ekipa.
OK Velika Gorica 2 trenutno zauzima sedmo mjesto s mogućnošču napretka jer na zadnjem turniru igra protiv OK Dugo Selo , ŽOK Azena 2 i OK Rugvica.

Možemo biti više nego zadovoljni prikazanom igrom i ponašanjem naših djevojaka,jer njihov vrijedan rad daje i rezultate. Zadnji turnir na kojem će biti dodjeljene medalje održati će se u ožujku.
Čestitamo djevojke !




Nema komentara:

Objavi komentar